Inschrijfavond KinderVakantieWeek Nistelrode

Eetcafé 't Pumpke Nistelrode

Dit jaar presenteert Stichting Jeugdbelangen de kindervakantieweek Nistelrode in het thema Circus. Alle kinderen uit Nistelrode uit groep 2 t/m 8 mogen hieraan deelnemen!

De kindervakantieweek is op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 augustus van 9.00 tot 15.30 uur op het Scoutcentrum Achter de Berg. Op maandagavond is er voor de groepen 6, 7 en 8 ook nog een avondactiviteit, wat dit zal zijn houden we nog even geheim.

Inschrijven
Schrijf je kind voor 18 maart digitaal in via de website www.kvwnistelrode.nl of tijdens de inschrijfavond op dinsdag 13 maart bij ‘t Pumpke van 19.00 tot 20.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per kind, voor deze drie leuke dagen circus.

Hulp
Om deze drie dagen mogelijk te maken vragen we aan jou, als ouder/verzorger, dat je als vrijwilliger minimaal 1 dag helpt. Dit kan zijn bij het opbouwen (zaterdag 11 augstus), afbreken (woensdagavond 15 augustus), technische dienst, kookstaf, etc. Dit kun je met een inschrijfformulier op www.kvwnistelrode.nl aangeven of tijdens de inschrijfavond.

Mocht het voor jou als ouder/vrijwilliger lastig zijn om tijdens de drie dagen tijd vrij te maken, dan kun je ons als kindervakantieweek commissie ook helpen in de voorbereiding door mee spelletjes, workshops en/of versieractiviteiten te ondersteunen. Dit zal drie avonden omvatten in de maanden mei/juni. Neem dan contact op met een van de commissieleden of mail naar kwvnistelrode@hotmail.com. Laat dit geen belemmering zijn om de kinderen in te schrijven.

Uitnodiging
Onze clowns hebben op de Beekgraaf en de Maxend School uitnodigingen uitgedeeld. Heb je deze niet ontvangen of zit je kind buiten Nistelrode op school? Kijk op onze website voor alle informatie www.kvwnistelrode.nl en volg ons ook op Facebook!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl