Thema-avond: Geef je innerlijke motor een boost

Petrus’ Banden kerk Heesch

Wat bezielt ons (nog)? Sommigen in onze maatschappij hebben dan wel geregeld het gevoel op hun ziel getrapt te worden, maar ligt die niet regelmatig als een ongebruikt instrument in ons? We leven vaak meer aan de oppervlakte dan we zouden willen. Onze ziel lijkt zo te verkommeren. Nee, die gewenste geestkracht is niet zichtbaar, niet tastbaar, maar het gemis er aan soms o zo voelbaar! 

Parochie De Goede Herder, met kerken in Geffen, Heesch, Nistelrode, Nuland, Vinkel en Vorstenbosch, wil graag met u in gesprek gaan over die innerlijke motor. Het zou jammer zijn als die niet geregeld wordt gevoed. Want die ziel van u, dat is uw totale bestaan. Het is hoe u zich manifesteer, hoe u denkt, handelt en voelt. Oftewel het vormt uw karakter. Geef die innerlijke motor dus extra energie en ervaar (weer) hoe de geestkracht van God ons mensen kan bezielen.    

U bent van harte welkom op dinsdag 15 januari om 20.00 uur in Het Oude Klooster aan de Kloosterstraat 7 in Geffen. Mocht u dan niet kunnen, kom dan voor dezelfde thema-avond op donderdag 17 januari naar de Petrus’ Banden kerk aan de Kerkstraat 2 in Heesch. Ook dan beginnen we om 20.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u terecht bij de pastoraal werkster Annemie Bergsma: (0412) 451215 of a.bergsma@parochiedgh.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl