Informatiemiddag: KBO reis

De Stuik Vorstenbosch

Ieder jaar organiseert KBO Vorstenbosch en KBO Nistelrode samen met Ema-reizen een meerdaagse reis voor ouderen. Dit jaar van 9 tot en met 13 juli en is er gekozen voor een trip naar de Eifel in Duitsland, in vijf dagen reizen we met een luxe touringcar naar deze prachtige omgeving. In de bus zijn alle faciliteiten aanwezig om u een zo comfortabele rit naar ons hotel in de Eifel.   

Er zal verblijft worden in een *** hotel Am Park in Stadtkyll, het personeel zal er alles aan doen om je een fijn verblijf aldaar te bieden. Het hotel heeft een receptie, bar, lounge restaurant en er is een lift aanwezig, de kamers beschikken over een douche/bad, tv, föhn en de meeste kamers hebben een eigen balkon of een terras. Het verblijf is op basis van all-inclusive, en er is een excursie programma gemaakt om voor jou een nieuwe herinnering te maken. 

Om je nog meer informatie te geven over deze reis en waar je vragen kunt stellen organiseert de KBO Vorstenbosch en KBO Nistelrode een informatie avond op maandag 11 februari in De Stuik Vorstenbosch om 14.00 uur. De koffie staat klaar. Of bel naar Gerrit Verhoeven: 06-81703932. 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl