Ondernemersbezoek Starters Succes Oss Bernheze

Heische Hoeve Loosbroek

Eind 2016 is de stichting Starters Succes Oss Bernheze begonnen met de ondersteuning van ondernemers in de gemeente Bernheze. Met een team van negen ondernemers werkt de stichting actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe bedrijven binnen de gemeente. Alle ondernemers die korter dan vijf jaar actief zijn kunnen beroep doen op het support.

De gemeente Bernheze ondersteunt het initiatief al vanaf het begin. Marco Groenen, bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente, legt uit waarom: “We vinden het als gemeente Bernheze ontzettend belangrijk dat we ondernemers ondersteunen. Het aantal zzp’ers in Bernheze is relatief groot. Zij zijn van enorm belang voor de economie en vormen de noodzakelijke flexibele schil van onze arbeidsmarkt. Veelal zijn ze expert in een specifieke discipline, maar als ondernemer kunnen ze vaak hulp gebruiken op commercieel, financieel, organisatorisch of persoonlijk vlak om zo verder te professionaliseren en mogelijk ook door te groeien.”

In 2019 worden er nieuwe lokale bijeenkomsten georganiseerd in elk van de vijf dorpskernen. “Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerde ondernemers ”, licht programmamanager Jasper van Wordragen van Starters Succes toe. “Daarnaast coachen we ondernemers ook individueel en organiseren we maandelijks gratis kennisontbijten, workshops en ondernemersbezoeken”.

Op donderdag 14 februari om 9.00 uur is er een ondernemersbezoek bij Dennis Hurkmans van de Heische Hoeve, Heideweg 1A, 5472 LC Loosbroek. Meer informatie over alle activiteiten of aanmelden voor dit bezoek kan op de website www.starterssucces.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl