Voorspeeldag Muziekvereniging Servaes

De Muziekfabriek Heeswijk-Dinther

Zondag, 17 februari, wordt de jaarlijkse voorspeeldag van Muziekvereniging Servaes gehouden. Deze middag kunnen de leerlingen en leden van harmonie en drumband laten horen wat ze in hun mars hebben. Deze middag vindt plaats in verenigingsgebouw 'De Muziekfabriek'. 

Tijdens de voorspeelmiddag brengen leerlingen individueel of met meerderen een muziekstuk ten gehore, dat samen met de muziekdocent is uitgezocht en geoefend. Ook zullen er verschillende ervaren muzikanten individueel of in ensemble een muziekstuk laten horen. De optredens zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury. Alle deelnemers ontvangen een juryrapport en diploma.  

De voorspeelmiddag is tevens de voorronde voor het jaarlijkse Bernhezer solistenconcours. De leerling muzikant bij slagwerkers en de blazers met de hoogste beoordeling mogen Muziekvereniging Servaes tijdens het Bernhezer solistenconcours gaan vertegenwoordigen. Behalve de twee winnaars zal nog een derde muzikant met een ‘wildcard’ aan de wedstrijd deel mogen nemen. 

Kortom een ochtend/middag met een gevarieerd programma van slagwerk, klassiek tot moderne muziek en een grote diversiteit aan instrumenten. Reden genoeg om te komen luisteren!

De voorspeeldag start om 11.00 en duurt tot ongeveer 13.00 uur.
Locatie: 'De Muziekfabriek', Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther.
Entree is gratis.

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl