Jaarvergadering KBO Heesch

CC De Pas Heesch

Het feestgedruis zit er weer op; de Alaafs zijn verstomd en het varken is verbrand. En als ik zo naar buiten kijk had het qua weer weinig uitgemaakt of het dit weekend of een week geleden carnaval was... In het weekend viel er zelfs nog natte sneeuw; maart roert zijn staart!

We gaan weer over tot de orde van de dag. Deze week valt de nieuwe INFO op de mat in een geheel nieuw jasje: groter formaat en full color. Voorzien van kleurige foto's die de diverse activiteiten van KBO-HEESCH illustreren. En dit keer dubbeldik omdat er alle stukken van de jaarvergadering in opgenomen moesten worden. 

Vrijdag 22 maart om 10.00 uur in d'n Herd gaan we samen bekijken hoe het afgelopen jaar verlopen is en wat de plannen zijn voor komend jaar. Ook vind je deze keer een los enquêteformulier in het blad, opgesteld door de Helpdesk van KBO die iedere maandagochtend zitting heeft in de Creapas, de ruimte links van d'n Herd in CC De Pas. Een clubje van mensen die je wegwijs kunnen maken op de computer, laptop, tablet en smartphone.

Door een aantal vragen te beantwoorden hopen zij meer inzicht te krijgen over het gebruik van deze apparatuur en voldoende aansluiten met hun aanbod op jouw wensen. Over de uitslag van deze enquête lees je zeker in een van de volgende edities van de INFO.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl