WMO Koffie- en informatiemiddag

CC De Pas Heesch

Langer Zelfstandig thuis blijven wonen, maar hoe? Denk je ook weleens kan en wil ik in mijn huidige woning blijven wonen? En is mijn huis levensloopbestendig als ik in de toekomst minder mobiel ben en of meer verzorging nodig heb? Als ik in dit huis wil blijven wonen moet daaraan wel het een en ander veranderen. Wie gaat dat doen dan doen en betalen? En als mijn huis niet geschikt te maken is, moet ik dan misschien niet gaan verhuizen?

En den je dan ook, hoe pak ik dat allemaal aan? Waar moet ik beginnen? Welke keuzes heb ik en wie kan mij daarbij adviseren? 
Vrijdag 29 maart organiseert de WMO koffiegroep in samen werking met de gemeente en de bibliotheek hierover een informatiemiddag. 

We kunnen dan onder het genot van koffie of thee en onder leiding van woonconsulent dhr Henk Verschuur dit met elkaar bespreken. Tevens kun je jezelf laten inschrijven voor een wooncheck, waarmee duidelijk wordt of jouw huidige woning voor de toekomst geschikt is of geschikt te maken is. Je kunt dan samen met bijvoorbeeld een ouderen adviseur door jouw woning lopen om te zien wat er mogelijk aangepast moet en kan worden.

Ben je geïnteresseerd kom dan 29 maart van 14.00 tot 16.00 uur naar CC de Pas.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl