Kijkavond Scouts Woensdag

Achter de Berg Nistelrode

Is Scouting op woensdagavond iets voor jou? Als jij net als ons van een vuurtje maken houdt en graag vlotvaart op onze eigen vijver en avondspellen in het bos doet, dan is de Scouts Woensdag van Scouting Mira Ceti Nistelrode zeker iets voor jou. Wij zijn op zoek naar kinderen uit Nistelrode en omliggende dorpen, die samen met ons een pagode vuur willen bouwen of een ruig potje bulldogje willen spelen. Lijkt het jou wat om samen met ons één week per jaar op zomerkamp te gaan? Afgelopen jaren hebben we heel Nederland gehad van Overasselt tot aan Hoek van Holland en van Zandvoort tot aan Ommen.

Zou je wat hierboven staat graag een keer van dichtbij mee willen maken en zit je in groep 7 of 8 of in de 1e  of 2de klas van het middelbare onderwijs? Dan kun je tijdens één of beide kijkavonden ervaren wat wij allemaal doen. Doe je oude kleren aan, want je kunt een beetje vies worden.

Om alle kinderen uit Nistelrode en omstreken kennis te laten maken met Scouting organiseren de Scouts Woensdag van Scouting Mira Ceti twee kijkavonden. Deze zijn op 2 oktober en 9 oktober van 18.30 tot 20.30 uur bij het Scoutcentrum Achter de Berg 14-16 te Nistelrode. Deelname is gratis – iedereen in de leeftijd van 10 tot 15 kan meedoen. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar scoutswoensdag@miraceti.nl 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl