Joost on tour

Plein 1969 Heeswijk-Dinther

BERNHEZE - Woonstichting JOOST is letterlijk thuis in de Meierij. Met circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch is JOOST als een buurman dichtbij. Ook in de dorpen! Dat doen we niet door spreekuren te houden in wijkkantoren. Wij komen naar onze huurders toe. 

Kom ook langs!
In de maand december gaan we 'On Tour'. Dit keer in Loosbroek en Heeswijk-Dinther. Kom ook langs voor een kop koffie en een praatje. Bewoners uit de betreffende wijken ontvangen een uitnodiging in hun brievenbus. Kijk hieronder voor een overzicht van alle data en locaties. 

Heeswijk
• Maandag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur, aan de Bovenmeester. We staan hier samen met de wijkagent en medewerkers van ONS welzijn en gemeente. 

Dinther
• Woensdag 4 december van 15.00 tot 17.00 uur, voor het speeltuintje in de Lijsterbesdreef. We staan hier samen de wijkagent, medewerkers van ONS welzijn en gemeente
• Maandag 9 december van 14.00 tot 16.00 uur, aan het Hopveld. We staan hier samen met de wijkagent en medewerkers van ONS welzijn en gemeente. 

Heeswijk-Dinther
• Dinsdag 3 december van 9.00 tot 11.00 uur, Plein 1969. We staan hier samen met de wijkagent. 

Loosbroek
• Maandag 16 december van 10.00 tot 12.00 uur, op het plein voor Lunenburg Events & More. We staan hier samen met medewerkers van ONS welzijn en gemeente. 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl