Energieweverij

Gymnasium Bernrode Heeswijk-Dinther

Woensdag 29 januari is het weer zover! De Energieweverij organiseert dan haar jaarlijkse Energieweverij-avond vol inspiratie over duurzaamheid, met dit jaar als special het Bernhezer Energiedebat! Vorig jaar hadden we meer dan 100 deelnemers. Gezien de actualiteit en urgentie hopen wij dit jaar opnieuw op veel deelnemers. ‘Energieleverancier’ Tom Vaessen is weer van de partij om ook deze avond een bijzondere lading te geven!

Bernhezer Energiedebat 
De media staan er vol mee: Nederland moet van het aardgas. Er is grootschalige opwek van duurzame energie nodig via bijvoorbeeld zonneparken of windmolens. Huizen moeten energiezuiniger worden. Deze opgave kan alleen worden bereikt samen met inwoners en bedrijven. Sterker, het is uw toekomst en belang waar het over gaat. Wat betekent dit voor u? Hoeveel energie kunt u besparen? Wat kunt u bijdragen? Om op alle vragen meer zicht te krijgen, organiseren we een debat rond een drietal onderwerpen: ‘Grootschalige duurzame opwek in Bernheze’, ‘Aardgasvrije wijk’ en tot slot ‘Wat kan ik doen aan verduurzaming van de eigen woning’. Met voor- en tegenstanders werpen we diverse blikken op de zaak! Ook leraren en studenten van Bernrode nemen deel. Zo krijgen we een verrijking aan argumenten en een beter inzicht in de plussen en minnen. Dat helpt om keuzes te maken en concessies te doen. Want we zullen moeten samenwerken om doelen te bereiken voor een schone en betere wereld. Iedereen is daarvoor nodig; inwoners, bedrijven en de gemeente. We gaan op zoek naar de verbinding en de versnelling!

Doe mee! 
Maakt u zich zorgen? Of heeft u goede plannen? Wilt u graag uw mening geven of bent u gewoonweg geïnteresseerd het debat live bij te wonen? Kom dan op woensdagavond 29 januari om 17.30 uur naar de Energieweverij! Op deze inspiratie-avond kijken we tevens terug naar de projecten van 2019, voeren we een stevig debat en denken we met u na over oplossingen en nieuwe projecten tijdens de ‘Energieweverij in Bedrijf’. En natuurlijk zijn er ook weer soep en broodjes :)

Programma 
17.30 uur Ontvangst met soep en broodjes 
18.00 uur Start bijeenkomst met openingsspeech. Terugblik projecten 2019 Bernhezer energiedebat (stellingen) Energieweverij in Bedrijf 
21.00 uur Afsluiting en borrel Locatie Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther

Inschrijven 
Inschrijven kan via brabantWoontSlim.nl/Bernheze 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl