Gouwe Kreuge bal

CC De Pas Heesch

HEESCH - Zaterdag 1 februari zal in CC De Pas de Gouwe Kreuge uitgereikt worden aan Van Munster Recyling. Aansluitend vindt het Krullendonkse Liedjesfestival plaats, gevolgd door een geweldig feest met The Picadilly’s en Remote Rental. 

Gouwe Kreuge
De Prinsen van Krullendonk met hun Adjudanten zullen op geheel eigen en ludieke wijze toelichten, waarom zij vinden dat Van Munster Recycling de Gouwe Kreuge absoluut verdient. Namens de Gemeente Bernheze zal ook wethouder Van Boekel de Gouwe Kreuge winnaar kort toespreken.

Iedereen is van harte welkom om de uitreiking bij te wonen. Deze officiële uitreiking start om 19.30 uur. Voorafgaand wordt je een kop koffie of thee aangeboden. 

Liedjesfestival
Het Gouwe Kreuge bal begint om ongeveer 21.00 uur met het 4e Krullendonkse Liedjesfestival. Hierbij brengen deelnemers liedjes ten gehore met eigen tekst, op een bestaande (carnavals)melodie. Buiten de eer is hier voor de winnaar een leuke prijs aan verbonden. Maar natuurlijk staat de gezelligheid voorop. Mede door het succes van afgelopen jaren zijn de verwachtingen hoog. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 29 januari, via www.krullendonk.nl

The Picadilly’s
Direct na afloop van het liedjesfestival (rond 22.00 uur), zullen The Picadilly’s en Remote Rental garant staan voor een spetterende feestavond.

Carnavals-outfit is nog niet nodig; die mag je bewaren tot eind februari. Kortom, hier moet je bij zijn!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl