Winterwandeling voor KWF

Vinkelse Bunderstraat 2a Heesch

Je kunt zondag 2 februari meedoen aan een mooie winterwandeling door het fraaie buitengebied van Bernheze. Deze wandeling wordt georganiseerd door team Alpe d’Heesch dat op 4 juni deelneemt aan Alpe d’Huzes om verder onderzoek naar kanker mogelijk te maken.

De start is tussen 8.00 en 10.00 uur aan de Vinkselse Bunderstraat 2a in Heesch/Vinkel. Het inschrijfgeld is (Alpe d'Hu)zes euro en gaat voor 100 procent naar het KWF. De routes zijn 5, 10 en 15 kilometer en zijn geschikt voor wandelaars én trailrunners. Alle routes worden aangegeven met pijlen en ook zijn er pauzeplaatsen waar een lekkere versnapering te verkrijgen is. Na afloop is er koffie, thee en chocomel en bakken we een lekker eitje voor de liefhebbers. Uiteraard gaat ook de opbrengst hiervan naar het KWF.

Als deelnemer maak je bovendien kans op een aantal mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Heesche ondernemers. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s is beperkt dus als het even kan nodigen we je uit om met de fiets te komen.

Graag tot 2 februari! 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl