Spetterende reünie bij HBV

HEESCH - In 2018 bestaat de Heesche Badminton Vereniging 30 jaar. Een moment dat de vereniging niet zomaar voorbij wil laten gaan. Daarom organiseert de badmintonvereniging dit jaar extra veel activiteiten om het jubileumjaar op te fleuren. 

Zo organiseerde de vereniging afgelopen zaterdag een reünie. Na maanden van voorbereiding door de speciaal daarvoor samengestelde ‘feestcommissie’, kwamen ruim 70 (oud-) badmintonners naar sportbar ’t Vijfeiken om samen te vieren dat er al 30 jaar gebadmintond kan worden in Heesch. Onder de aanwezigen ook het eerste bestuur van de vereniging, dat ter plaatse kennismaakte met de mensen die nu wekelijks bij de Heesche club de baan op gaan en zorgdragen voor het reilen en zeilen van de vereniging. 

Na een mooie avond met vele gelukswensen, een heuse HBV-quiz en veel herenigde badmintonvrienden besloot voorzitter Lambert Lambooij de avond met een bijzondere aankondiging: tot juli mag ieder oud-lid van de vereniging, jeugd én senioren, gratis komen meespelen op de donderdag (senioren) en vrijdagavond (jeugd). Voor velen de kans om opnieuw aan de slag te gaan met het snelle spel waar zij ooit zoveel plezier aan beleefden. 

Foto’s van de reünie en meer informatie over de Heesche Badminton Vereniging zijn te vinden op www.hbv-heesch.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl