Koos van der Wijst erelid Maaslands senioren Orkest

HEESCH - Het was een mooi moment om Koos te bedanken, maandagavond 9 juli, voor zijn 27-jarig lidmaatschap van het Maaslands Senioren Orkest. Enkele jaren geleden is Koos onderscheiden met de speld en oorkonde van de muziekbond voor zijn 25-jarig muzikant zijn bij MSO. Koos was de basis waarop het musiceren erg aangenaam werd met het ritme van hem als drummer van de band! Koos is
bestuurslid geweest, muziekcommissielid en was tot voor kort hoffotograaf van het MSO. Op Koos’ hulp kon je altijd rekenen; in welke vorm dan ook. Koos wist ook altijd overal raad op.

Maar helaas werd Koos gedwongen om een rigoureus besluit te nemen. Hij moest stoppen als actief lid van het orkest. Een zeer moeilijke beslissing voor hem persoonlijk en natuurlijk voor de rest van het orkest. Maar denkend aan Koos’ toekomst en gezondheid is dit de enige juiste beslissing, hoe pijnlijk dat voor alle partijen ook is. Daarom heeft het bestuur van het Maaslands Senioren Orkest en alle leden unaniem besloten om Koos tot erelid van het orkest te benoemen.

Ook een dank aan zijn vrouw Diny, kinderen en muziekvrienden. Bedankt dat zij Koos altijd hebben weten te steunen zodat het orkest hier gebruik van heeft kunnen en mogen maken. Het Maaslands Senioren Orkest hoopt dat zij door dit erelidmaatschap
verbonden blijven met elkaar, contact houden en misschien kan Koos bij gelegenheid nog eens om hulp worden gevraagd. De functie van hoffotograaf is nog vacant!

Koos, bedankt voor alles!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl