HVCH JO13-1 (D1) op weg naar….. Oostende België

HEESCH - In het pinksterweekeinde van 2019 gaat de JO13-1 deelnemen aan een prestigieus, internationaal voetbaltoernooi in Oostende aan de Belgische kust. Aan het toernooi doen maar liefst 110 teams mee uit meer dan 6 verschillende landen. Het samen deelnemen aan een internationale competitie dat wordt gespeeld onder een geweldige sfeer op een groots sportpark met meer dan 20 velden is voor de spelers een groots avontuur, dat voor velen een herinnering voor het leven zal worden.

Het voltallige team, onder leiding van Glenn Verhoeven en Tom School, reist samen met supporters af naar Oostende. Om deze geweldige ervaring voor de jongens (mede) te bekostigen zijn er veel ludieke sponsoracties bedacht. Deze acties worden door ouders opgezet en samen met de jongens uit het team uitgevoerd zoals een marathontraining, bingoavond, het rondbrengen van de Krulkrant en zelfs (hulp)Sint en Piet zijn nu al te boeken (info - 06-51286021).

Op Facebook en Instagram staat nu al informatie en zeer binnenkort zijn alle ontwikkelingen te volgen en te delen. Het team heeft al meerdere toezeggingen van bedrijven gekregen die graag hun steentje willen bijdragen. Spentab/ GrassFit kunstgras installaties, Theunisse Machines, BetoLinQ aannemers B.V., Gebroeders van Herpen B.V., M. Evers Timmerwerken, Gouderjaan Verbouwingen en Ruijs Tuintechniek hebben dit inmiddels als gedaan.

Om het HVCH JO13-1 team te ondersteunen en de jongens een onvergetelijke ervaring te bezorgen kunt u contact opnemen met Sjef van Laake 06-49919906.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl