Goede Doelen Week Heesch verplaatst

HEESCH - Eind maart stond de eerste Goede Doelen Week Heesch gepland, een gezamenlijke collecte van 16 goede doelen. Maar zoals zoveel activiteiten is dat niet door kunnen gaan. Van dichtbij hebben ook wij het verdriet van Corona ervaren. We hebben afscheid moeten nemen van onze vrijwilligster Mientje Kops en onze medeorganisator Paul Gevers. Dankbaar zijn wij voor de ruimhartige steun die u toen aan de stichting Sahelp van Paul hebt gegeven. 

Heel voorzichtig komt het ‘gewone leven’ nu weer een beetje op gang. Maar het voelt onwennig, want normaal is het nog lang niet. Vanuit de Goede Doelen Week hebben wij nagedacht of het wenselijk én mogelijk is om in het najaar de collecteweek in te halen. Wenselijk is dat zeker, want de Goede Doelen hebben onze steun hard nodig, juist nu. Maar is het ook mogelijk? Want de gezondheid van de inwoners van Heesch en onze collectanten staat voorop. 

Gewijzigde opzet
Samen met de GDW in de andere dorpen van Bernheze denken we na hoe we een “corona-veilige collecteweek” kunnen organiseren. Wij denken dat dat kan. Belangrijkste aanpassing is dat wij de collecte-formulieren wel huis-aan-huis bezorgen. Maar dat de inwoners vervolgens zelf hun donatie afgeven bij centrale inleverpunten.

Onze bedoeling is om de Goede Doelenweek Heesch alsnog begin oktober te houden. Als de situatie verandert, dan passen wij onze plannen aan. Na de vakantie informeren wij jou verder. Kijk ook op www.goededoelenweekheesch.nl of facebook.com/gdwheesch. 

Voor nu wensen wij u een verdiende vakantie toe. Blijf voorzichtig en gezond.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl