Eetpunt Servaes open tijdens zomervakantie

HEESWIJK-DINTHER - Elke donderdagmiddag is er in CC Servaes de gelegenheid om aan te schuiven bij een gezamenlijke maaltijd, waarbij contact en ontmoeten centraal staat. Om 17.00 uur wordt er een smakelijke maaltijd geserveerd door vrijwilligers van CC Servaes, die bereid is door de keuken van Laverhof. De maaltijd bestaat uit drie gangen: soep, aardappels/puree/rijst, vlees of vis, twee soorten groenten en als afsluiting een toetje.

Om deel te nemen aan de maaltijd kun je je telefonisch aanmelden bij de coördinator van het Eetpunt, Tonny van der Ven, telefoon 06-20216398. Graag een week van tevoren. De kosten voor de maaltijd zijn €9,50 en kunnen na de maaltijd voldaan worden.

In de afgelopen maanden hebben ook een aantal kinderen uit groep 8, in het kader van de vormselvoorbereiding, geholpen bij het Eetpunt. Op deze manier maken zij kennis met vrijwilligerswerk en met ouderen, wat door vele kinderen als erg leuk ervaren is. Ook de gasten waren erg enthousiast over de inbreng en hulp van de vormelingen. Een project wat nu voor het tweede jaar werd uitgevoerd en zeker voor herhaling vatbaar is.

De gemeente Bernheze vindt het belangrijk dat mensen gezond eten en ondersteunen de eetpunten financieel: Mocht de prijs voor mensen met een laag inkomen, een probleem zijn, dan kent de gemeente een regeling waarbij het mogelijk is om een tegemoetkoming te krijgen voor de maaltijdprijs. Meer informatie hierover bij mevr. Carmen van den Boom van ONS Welzijn, 088-3742525 of mail naar carmen.vandenboom@ons-welzijn.nl

Je bent van harte welkom om een keer te komen kennis maken bij het Eetpunt Servaes.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl