Klusjesman Jong Nederland HDL

HEESWIJK-DINTHER - Jong Nederland Heeswijk-Dinther-Loosbroek (HDL) is hard op zoek naar een klusjesman die het leuk vindt een steentje bij te dragen aan het onderhoud van de blokhut, waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en waar ze vrij kunnen spelen.

Over de organisatie:
Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Jong Nederland wil iedereen van 4 tot 18 jaar de mogelijkheid bieden om te spelen, om zich te ontplooien en om te ontspannen. Jong Nederland HDL is deel van deze landelijke organisatie en is gelegen in Heeswijk-Dinther. De kinderen zijn opgedeeld in verschillende groepen i.v.m. leeftijd en geslacht.

Korte omschrijving werkzaamheden:
Jong Nederland HDL heeft een eigen blokhut gelegen te Heeswijk met vier ruimtes: een algemene ledenruimte, een knutselruimte, een speelzaal en een ruimte voor de leiding. In de blokhut vinden dagelijks activiteiten voor de leden en leiding plaats. Het buitengedeelte van de blokhut heeft het benodigde onderhoud nodig.

Geboden wordt:
Goede begeleiding. Verdere vergoedingen in overleg.

Werktijden:
Afhankelijk van de benodigde werkzaamheden.

Aannameprocedure:
In overleg.

Mocht dit je aanspreken dan nodigen we je uit om contact op te nemen met het Vrijwilligerspunt Bernheze in Heesch, Ank Meertens: 06-14342803, vpbernheze@ons-welzijn.nlwww.ons-welzijn.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl