Korloo 1

LOOSBROEK - Voor Korloo duurt de wedstrijd een paar minuten te kort. Na de winst van vorige week had Korloo 1 zondag 21 Januari zin om weer voor de punten te gaan. Skunk1 uit Nijmegen stond op het programma. 

Na de wedstrijd van Korloo 2 ging de wedstrijd om half 4 van start. Skunk scoorde meteen uit haar eerste aanval. Skunk wist na vijftien minuten de tweede treffer te maken. Korloo zorgde vervolgens door twee afstandschoten voor een gelijke stand, 2-2. De ploegen waren aan elkaar gewaagd wat er voor zorgde dat er aan beide kanten niet heel veel gescoord werd. Wel wist Skunk weer uit te lopen op Korloo met drie afstandschoten en konden de dames van Korloo met een 2-5 achterstand de rust in. De dames moesten gefocust blijven; winnen was zeer zeker mogelijk maar dan moest er op sommige momenten net wat slimmer gespeeld gaan worden.

Direct na rust maakte Skunk weer een afstanddoelpunt en bracht de marge op 4, stand 2-6. Het was nu belangrijk om de aansluiting te pakken en Skunk niet verder uit te laten lopen. Door doelpunten van Kim en Eva werd het verschil verkleind naar 4-6. Vervolgens bleef het echter gelijk op gaan en lukte het Korloo niet om snel dichterbij te komen. Ook het feit dat er diverse mooie kansen niet verzilverd werden wees erop dat Koloo af en toe niet scherp genoeg was. Met een afstandschot kon Skunk vijf minuten voor tijd uitlopen naar een 5-8 stand Tot en met het einde was de spanning om te snijden en bleven beide teams doorgaan om de overwinning te pakken. Nu kreeg Korloo de bal er beter in en met nog twee minuten op de klok en een stand van 5-8 moest Korloo alles of niets gaan spelen. Binnen een minuut had Korloo er twee in gefrommeld, 7-8. De zaalcommissaris gaf aan dat er nog een minuut te spelen was. Helaas floot de scheids direct af en stond Korloo na het fluitsignaal met lege handen. De dames balen er flink van.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl