WHV maatje te klein

LOOSBROEK - WHV heeft in de wedstrijd tegen de nummer twee Gassel geen kans gehad om voor een verrassing te zorgen. De corners deden WHV de das om. Uit vier corners scoorde Gassel vier keer. In de 5e minuut was het al raak. Ramon van de Venne schoot snoeihard raak. WHV was geschokt en in de 12e minuut was het weer raak. Paul Cornelissen scoorde de 0–2 wederom uit een corner. WHV was de weg kwijt en in de 19e minuut  was de wedstrijd al beslist 0–3 door Paul Cornelissen. WHV kwam niet in hun spel. Men probeerde het wel maar niets lukte. Yorick vd Rakt was er dicht bij maar de keeper van Gassel stond zijn mannetje. In de 44eminuut was het Cas van Houtem die de ruststand op het bord bracht 0–4.

Na rust geloofde Gassel het wel en WHV kon niet beter vandaag. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen enkele goede kansen maar de supporters moesten tot de 77e minuut wachten tot er weer gescoord werd. Het was weer Gassel die scoorde 0–5. Niels Pater scoorde. De laatste goal viel in 78e minuut. Ramon vd Venne scoorde 0–6. Een wedstrijd voor WHV om heel snel te vergeten…..De kater van carnaval duurde een week te lang voor WHV.

Volgende week heeft WHV de kans om zich te herstellen. Dan speelt WHV uit bij Toxandria en dan is het hopelijk beter als vandaag.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl