CDA: Samen leven, Samen wonen en Samen Werken in Bernheze

Peter van Boekel, lijsttrekker CDA Bernheze

Samen leven, Samen wonen en Samen Werken: dat is het motto waar CDA Bernheze de  gemeenteraadsverkiezingen mee in gaat. In maart 2018 mag u weer naar de stembus. Voor CDA Bernheze mag ik, en dat doe ik met veel plezier, de kieslijst aanvoeren.  

Samen betekent voor mij: met onze mensen, maar vooral samen met U! We willen als politieke partij in Bernheze herkenbaar, actief en betrokken zijn in alle dorpen. We maken volgende week de kieslijst bekend, waarop u uit alle dorpen van Bernheze goede kandidaten zult aantreffen. Met bekende gezichten maar ook met een aantal nieuwe mensen die hun steentje bijdragen. Ik ben dan ook trots en blij met de grote groep CDA-ers die de verkiezingen mee voorbereiden. 

Ledenvergadering  7 december
Aanstaande donderdag zal de algemene ledenvergadering van ons CDA Bernheze de kieslijst vaststellen. U mag daar verrast over zijn; het is een prachtige lijst met een mix van jong en oud, man en vrouw, ervaren en nieuw, en mensen uit alle dorpen van onze prachtige gemeente. Wij zijn als CDA klaar om ook de komende jaren ons steentje bij te dragen. Zoals u dat van ons gewend bent:realistisch, met een luisterend oor en vol enthousiasme.

Samen leven, Samen wonen en Samen werken in Bernheze: dat doet CDA Bernheze graag samen met U !

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl