Verspreiding van DeMooiBernhezekrant

BERNHEZE – Een week geleden hebben we afscheid genomen van de verspreider van DeMooiBernhezeKrant. Deze week hebben we alle bezorgers  in kaart gebracht en kunnen we met het team van Spot-On Verspreidingen aan de slag om DeMooiBernhezekrant  in de brievenbussen van Bernheze te krijgen. Woensdag geen krant ontvangen? Laat het ons donderdag weten!

Bezorging gaat door
We krijgen hulp van het team Spot-On Verspreidingen en hierdoor kan de bezorging deze week gelukkig doorgaan. De bezorgers krijgen vandaag nog een mail met hun nieuwe inloggegevens voor het systeem, waarna wij hopen dat ze snel de vakantieweken checken of aanvullingen geven, waar nodig.

Zij beginnen met een blanco blad, dus ook onder alle klachten van de afgelopen weken gaat een streep. Echter, samen met Spot-On Verspreidingen zullen we opnieuw onze focus gaan leggen op eventuele klachten.

We kunnen het niet genoeg zeggen: Wij zijn trots op onze bezorgers. Zij zijn het die uiteindelijk elke week door weer en wind ervoor zorgen dat DeMooiBernhezeKrant, die wij met veel zorg en aandacht gemaakt hebben, bij iedereen op woensdag in de bus ligt. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze krant en deze kwaliteit willen wij ook graag in de bezorging blijven doorvoeren.

We zien met vertrouwen de toekomst tegemoet en gaan er samen weer vol tegenaan. Ben je bezorger en heb je vragen, of heb je geen mail gekregen met de inloggegevens? Spot-On Verspreidingen is te bereiken via
info@spot-on-verspreidingen.nl. Vermeld altijd je voor- en achternaam en wijknummer als je mailt. 

Voor de bezorgers
De bezorgers van DeMooiBernhezekrant zijn in dienst van een verspreider, en niet direct bij DeMooiBernhezeKrant. Mocht je vragen hebben over het faillissement, mail dan naar insolventie@vanewijkadvocaten.nl. Door vervelende en onvoorziene omstandigheden bij de voormalige verspreider zijn wij genoodzaakt om de verspreiding van DeMooiBernhezeKrant zelf op te pakken.

Gelukkig hebben we inmiddels bijna alles in kaart gebracht en kunnen we melden dat alle bezorgers elke krant die ze bezorgd hebben in de afgelopen maanden, betaald hebben gekregen of nog zullen krijgen. Mocht je nog vragen hebben over je eerdere betalingen: Iedereen kan inloggen, niet via de website, maar via https://mijn.spread-it.nl en dan met je oude inlognaam en wachtwoord. En mail dan naar info@demooibernhezekrant.nl en dan gaan we het checken. 

 

Vanaf week 29 ( deze week ) zullen de betalingen gedaan worden door Spot-On. Zij betalen week 27,29,30 ( 5,19 en 26 juli ). Week 28 zal door de curator betaald worden, zie eerdere mail met gegevens.

 

Wij willen graag voor de vakantie alles weer op orde hebben gebracht en bedanken onze lezers en bezorgers voor hun begrip.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl