Vakantie-fotowedstrijd

BERNHEZE - De redactie van DeMooiBernhezekrant en www.mooibernheze.nl houdt een fotowedstrijd met dit jaar als onderwerp: De mooiste vakantiefoto. Ga tijdens je vakantie in binnen- of buitenland op zoek naar allerlei onderwerpen waarin mensen, dieren en dingen een hoofdrol spelen. laat je creativiteit de vrije loop en laat zien wat er op fotografisch gebied allemaal mogelijk is.

De fotowedstrijd staat open voor alle lezers van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl. Professionele fotografen en medewerkers van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl zijn van deelname uitgesloten. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden (in JPG formaat, resolutie 300 DPI en tenminste 1MB groot). Stuur geen archiefopnamen in, maar alleen recent gemaakte foto’s. Toelichtingen op of bij de foto’s zijn niet nodig; de foto moet het verhaal zelf vertellen. Bedenk ook dat foto’s vaak pas mooi worden als er mensen op staan! Iedere deelnemer aan de wedstrijd mag maximaal drie foto’s sturen naar de redactie.

Stuur een email naar: info@demooibernhezekrant.nl met vermelding: fotowedstrijd. Vergeet niet in de email duidelijk je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Insturen kan tot en met 3 september 2017. De foto’s worden beoordeeld door een jury die bestaat uit fotografen van DeMooiBernhezeKrant, bijgestaan door fotograaf Wim Roefs uit Loosbroek. Zij kiezen uit de ingezonden foto’s de drie mooiste, die beloond zullen worden met de eerste tot en met derde prijs. 
Beoordelingsmaatstaven hierbij zijn: originaliteit, creativiteit, compositie en kwaliteit.

De te winnen prijzen zijn: 
1e prijs - De winnende foto op canvas afgedrukt 75 x 75 cm of 60 x 90 cm t.w.v. € 75,95 Aangeboden door De HEMA in Heesch 
2e prijs - De winnende foto op een puzzeL van 500 stukjes t.w.v. € 24,95 
3e prijs - De winnende foto op een mok t.w.v. € 9,95

De winnende foto’s worden eind september bekendgemaakt en gepubliceerd in DeMooiBernhezeKrant. Uit de ingezonden foto’s wordt bovendien een selectie gemaakt, die op de website: www.mooibernheze.nl worden gepubliceerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl