Laat je stem horen in Bernheze

BERNHEZE - Mensen hebben vaak hun mening klaar. Ze zijn voor of tegen een nieuw idee dat opborrelt in de samenleving. Politici gooien wel eens een balletje op en luisteren wat de reacties zijn. Luisteren ze dan ook echt? Hoe vaak hoor je: ze doen maar, ze luisteren toch niet naar ons?

Bernheze Media en Top-Onderzoek willen de betrokkenheid van de inwoners van Bernheze vergroten. Via het panel TipMooiBernheze.nl kunnen alle inwoners van Bernheze hun mening kenbaar maken over onderwerpen die leven in hun samenleving.

Inschrijven, betekent meepraten over inspirerende zaken
Op www.tipmooibernheze.nl kan iedereen een aanmeldingsformulier invullen. Van tijd tot tijd worden deelnemers gevraagd naar hun mening over actuele onderwerpen.

Iedereen die woont of werkt in Bernheze kan meedoen
De deelnemers zijn en blijven anoniem en kunnen per onderzoek zelf beslissen of meedoen. Ze zijn niets verplicht. Na een onderzoek krijgen de deelnemers de resultaten per mail toegestuurd. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten en de onderwerpen zijn sterk afhankelijk van de actualiteit.

Wie zijn wij
TipMooiBernheze.nl maakt het gemakkelijk om zonder veel moeite je zegje te doen!TipMooiBernheze.nl is een samenwerking tussen DeMooiBernhezeKrant en Top-Onderzoek. Heeft u vragen over dit initiatief, dan kunt u deze altijd stellen aan enquete@toponderzoek.com. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen voor peilingen. 

HIER INSCHRIJVEN

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl