Boekentips Bibliotheek: Thrillers

BERNHEZE - Lees je graag en wil je graag wat boekentips van de bibliotheken uit Bernheze, hieronder een selectie leuke thrillers. Veel leesplezier!

De dag van de doden – Nicci French
‘De dag van de doden' is het laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van schrijversechtpaar Nicci French. Al acht jaar lang wordt Frieda Klein achtervolgd door Dean Reeve. In dit achtste deel van gaat ze voor het laatst de confrontatie met hem aan.

Het verloren meisje – Eva Chase
Als een jong gezin verhuist naar een landhuis op het Engelse platteland worden ze geconfronteerd met gebeurtenissen uit het verleden. Ruim vijftig jaar geleden verdween er namelijk een meisje. Applecote Manor ziet er op het eerste gezicht idyllisch uit, maar de geruchten over het huis worden steeds onheilspellender…

Klein klein kleutertje – M.J. Arlidge
Dit is het zevende, maar los te lezen, deel uit een bloedstollende thrillerreeks over detective Helen Grace. Een vrouw wordt in koelen bloede op een landweggetje vermoord. Later wordt een apotheker in zijn volle zaak doodgeschoten. Wie zit hierachter? En wie is het volgende slachtoffer?

Het meisje in het ijs – Robert Bryndza
Het lichaam van een rijke, jonge vrouw wordt in een Londens park gevonden. Inspecteur Erika Foster, wiens vorige zaak dramatisch afliep, leidt het moordonderzoek. Als Erika de waarheid begint te achterhalen, komt zij in het vizier van de moordenaar. Erika moet haar angsten overwinnen om hem te slim af te zijn.

Valkuil – Arnaldur Indridason
Het is 1941. In Finland wacht een jonge vrouw op haar geliefde. Een paar jaar later spoelt een lichaam aan op het strand bij Reykjavík, wordt een jongen aangevallen achter een legerkroeg en raakt een vrouw vermist. Rechercheurs Thorson en Flovent volgen tegenstrijdige en gevaarlijke sporen naar een gruwelijke ontknoping.Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl