Brabants Dagblad werkt drie dagen vanuit Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Verslaggevers van het Brabants Dagblad doen vanaf dinsdag 10 juli drie dagen lang verslag vanuit het hart van Heeswijk-Dinther. Een mooie gelegenheid voor inwoners om 'de krant' aan te klampen voor allerlei nieuwsonderwerpen.

Verslaggevers Edith Verwegen en Maarten van den Hurk zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 10 tot 16 uur present in Heeswijk-Dinther. Ze klappen hun laptops open op het terras van horecazaak Halte 5, op de rand van Plein 1969.

Deze locatie is met een reden gekozen. Op Plein 1969 zijn veranderingen gaande. De bouw van een nieuwe horecazaak is vergevorderd, een herinrichting van de openbare ruimte aanstaande. Overheid en ondernemers hopen dat het centraal gelegen plein door de vernieuwingen levendiger wordt. Onder andere op die wens zullen de BD-verslaggevers ingaan.

'Traverse'
Een tweede groot en actueel onderwerp waar de BD-journalisten naar willen kijken is de reconstructie van de doorgaande weg dwars door het dorp, de  kilometerslange 'traverse'. De plannen voor dit grote en voor het dorp betekenisvolle project zijn nog pril. Maar de discussie begint op stoom te raken.

Het is zeker niet de bedoeling van Edith Verwegen en Maarten van den Hurk om het bij deze twee grote onderwerpen te laten. Ze willen ook verder kijken. Daarbij luisteren ze ook graag naar wat inwoners van Heeswijk-Dinther bezig houdt. Wie een opmerking, nieuwstip of vraag heeft, is welkom bij de verslaggevers. Hun aanwezigheid dinsdag, woensdag en donderdag is juist ook daarvoor bedoeld. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl