Rob Sleddens benoemd tot KHN lid van verdienste van de afdeling BERNHEZE

HEESWIJK-DINTHER - Op dinsdag 4 juni tijdens een inspirerende Koninklijke Horeca Nederland ledencontact avond is Rob Sleddens in het zonnetje gezet met een “speld van verdiensten voor de afdeling”. Lid van Verdienste is de hoogste onderscheiding voor een bestuurslid bij Koninklijke Horeca Nederland.

Op de oorkonde staat geschreven: De afdeling betuigt haar bijzondere erkentelijkheid voor de zeer goede wijze waarop hij jarenlang als bestuurslid en secretaris het aanspreekpunt voor onze leden is en de belangen van de horeca bedrijven heeft behartigd.
Rob is een verbinder, betrokken KHN-man en gepassioneerd ondernemer. Hij zorgt voor eenheid, structuur, verbinding en heeft de horeca als branche positief op de kaart gezet.

Even terug in de tijd: na zijn studie aan het NWIT, nu NHTV zwaaide hij de scepter over de jeugdherberg in Apeldoorn. Na 3 jaar verhuisde hij naar Groesbeek en werd hij samen mijn zijn vrouw Sabine beheerderspaar van groepshotel De Hooghe Hoenderberg. Daarna volgde er camping Hof Domburg en vervolgens bouwden zijn een mooie warm nest in het mooie Heeswijk Dinther, Kasteel Heeswijk, dit al ruim 30 jaar.

Rob Sleddens is een gepassioneerd en op en top gastheer met hart voor de zaak. Na vele jaren ondernemerschap komt in het derde kwartaal van dit jaar een einde. Samen met zijn vrouw Sabine stoppen zij met de exploitatie van Kasteel Heeswijk Horeca.

Rob ontving de oorkonde en bijbehorende bronzen speld uit handen van de voorzitter van Bernheze, Jeroen Verhoeven.

Over Rob kunnen wij eigenlijk maar éen ding zeggen “een voorbeeld voor velen” enorm veel dank hiervoor!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl