Nieuwe duofiets voor KBO Heesch

HEESCH - Op 16 mei overhandigde Anton van Haren van verzekeringsmaatschappij TVM namens de TVM Foundation een cheque van € 3000,00 aan KBO Heesch. Naast deze donatie kreeg KBO Heesch ook nog een extra donatie van Premieplan van KBO Brabant van ruim € 1600,-. Met deze twee donaties konden de coördinatoren van het begeleid fietsen een groot deel van de aanschaf van een nieuwe duofiets bekostigen.

De nieuwe duofiets is weer voorzien van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Zo is de elektrische ondersteuning modulair opgebouwd en dat levert vooral financieel voordeel op bij reparaties en vervanging van onderdelen. Doordat er een van de oudere duofietsen wordt verkocht, blijft KBO Heesch beschikken over zes duofietsen waaronder een rolstoelfiets. De duofietsen worden in de zomerperioden vaak drie keer per dag ingezet. Zo’n 80 deelnemers maken gebruik van de mogelijkheid om met een van de 80 vrijwilligers te gaan fietsen. Vijf vrijwilligers zorgen voor een goede planning en onderhoud van de fietsen.

Op bijgaande foto wordt de nieuwe duofiets uitgeprobeerd door Harrie van de Ven en Jan van Eerd. Verder op de foto ziet u v.l.n.r. Harrie Roelofs (met de TVM cheque), Bert van Sonsbeek, voorzitten van KBO Heesch Piet Ceelen, TVM accountmanager Anton van Haren en Adriaan van Nistelrooij. KBO is TVM en Premieplan van KBO Brabant zeer dankbaar voor de geboden steun.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl