Feliz 08: Massage en Opleidingen

OSS - Alweer enkele jaren geleden ben ik via Tijmen, onze zoon die een vorm van autisme heeft, in aanraking gekomen met het mooie massagevak. Ik heb mogen ervaren wat aanraking kan doen met hem maar ook met andere mensen. In Oss heb ik mijn eigen praktijk, Feliz 08.

Iedere massage is maatwerk. Uit diverse westerse en oosterse technieken gebruik ik verschillende grepen, aangepast op jouw lijf en gemoedstoestand op dat moment. Alles in overleg, zodat het jouw moment van ontspanning is.

Cursussen en Workshops
Opgedane kennis geef ik ook graag door via workshops en cursussen. Inmiddels is Feliz 08 Opleidingen ontstaan, waarbij samenwerking plaatsvindt met collega’s uit diverse werkvelden om inspirerende cursussen te kunnen geven. Er is zoveel moois te bereiken met massage.

Het doel is op een fijne landelijke plek in een kleine groep leren masseren met de juiste intentie voor het welzijn van mensen. Leren voelen wat bij jou past, leren geven en ontvangen, zodat je kunt groeien tot een uniek masseur. Na het volgen van de diverse cursussen en workshops heb je echt iets in handen waarmee je direct aan de slag kunt.

Je bent van harte welkom!

Voor aanvullende informatie: 
www.opleidingen.feliz08.nl
www.feliz08.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl