Inloopochtend Vicki Brownhuis in Bernhoven

UDEN - Op woensdag 19 juni ontvangen vrijwilligers van het Vicki Brownhuis iedereen die in zijn/haar leven met kanker is of werd geconfronteerd van harte in Bernhoven.

Patiënten of ex-patiënten, maar ook hun naasten zijn deze dag tussen 10.00-12.00 uur welkom in vergaderruimte 6 op de eerste verdieping van Bernhoven, tegenover het restaurant. Aanmelden is niet nodig, wie wil kan gewoon naar binnen komen.

Niks moet
Onder het motto dat niks moet maar veel kan, ontmoeten mensen elkaar in een ongedwongen sfeer onder het genot van een kop koffie. Mensen kunnen ervaringen met elkaar bespreken. Wie dat wil kan meedoen aan een creatieve activiteit door een levenscoach en verliesbegeleider. Daarnaast wordt een ontspannende handmassage aangeboden.

Het Vicki Brownhuis stelt zich ten doel om mensen die met kanker zijn geconfronteerd een steun in de rug te bieden. Getrainde vrijwilligers van het Vicki Brownhuis begeleiden de bezoekers op de manier die bij ieder persoonlijk het beste past.

Voor meer informatie kun je terecht bij Stichting Vicki Brown in ’s Hertogenbosch via 073-6148550 of info@vbrownhuis.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl