G1-team van HVCH in het nieuw!

HEESCH - HVCH is ontzettend trots op haar twee G-teams. Het G1-team is recent in het nieuw gestoken door maar liefst twee sponsoren! Depot verzorgde de tenues en Akker Makelaardij stelde trainingspakken ter beschikking.   

Eind vorig seizoen waren er zoveel nieuwe aanmeldingen dat de groep in twee teams moest worden ingedeeld. Echter, er moesten dan ook nieuw sponsoren gezocht worden voor de G1. Gelukkig waren die vrij snel gevonden. De G1 voetbalt in de eerste klasse. Het was even wennen. Er werd nog wat geschoven binnen de teams, maar er werd bij het einde van het seizoen een mooie derde plek neergezet. Daar mogen ze ontzettend trots op zijn!

De shirtsponsor Depot Heesch is een winkel in lifestyle-producten en boeken met een horecagedeelte. Hier werken zo’n 20 jongeren met psychische problemen als dagbesteding. Van het bedienen in de horeca en de winkel tot het inpakken van producten en koken van maaltijden. Op zoek naar een leuk kadootje, een bakkie koffie met iets lekkers of een lunchpakket op vrijdag? Bij Depot ben je aan het goede adres!

Akker Makelaardij sponsorde de trainingspakken. Akker Makelaardij werd in 2004 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een allround, realistisch, professioneel, deskundig maar vooral persoonlijk makelaarskantoor met zes medewerkers. Met een uitgebreid dienstenpakket, particuliere en zakelijke klanten en onze unieke Woonkrant, zijn ze uitgegroeid tot een begrip in Heesch en verre omgeving. Wil je ook eens kennismaken, informatie of advies? De koffie staat klaar. Je bent van harte welkom!

Sponsoren, bedankt! 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl