De leukste kookwinkel van Brabant!

VEGHEL - Ben je een enthousiaste (amateur)kok? Houd je van een mooi gedekte tafel? Dan ben je bij Kook Kunst Tinks aan het goede adres! In deze kookwinkel zijn mooi serviesgoed en eindeloos veel handige keukenhulpjes te koop; van spiraalsnijders tot aardappelknijpers, van siliconen bakspanen in alle mogelijke trendy kleurtjes tot een poffertjespan en uienkam. Je vindt er kookspullen van gerenomeerde merken als Le Creuset, Fissler, Habonne maar ook Wüsthof, Global en Peugeot, om maar eens iets te noemen. Een plek om er heerlijk te snuffelen en wanneer je graag advies krijgt; dan is daar alle tijd voor.

In de winkel is een sfeervolle zithoek waar je op je gemak kookboeken kunt bekijken, zodat je weet wat je koopt, of lekker kunt lezen in (kook)bladen.

Kook Kunst Tinks is in 2000 ontstaan uit de behoefte van een aantal cliënten van SWZ die graag zo gewoon mogelijk aan het werk wilden gaan. Dit was de start van een onderneming die midden in de maatschappij staat. Destijds heette de onderneming nog Galerie Tinks. In 2015 kreeg SWZ de kans om een ruimte te huren binnen de Proeffabriek in Veghel, waardoor er veel meer mogelijkheden binnen handbereik kwamen. Dat was de start van kookwinkel Kook Kunst Tinks op de Noordkade!

Kook Kunst Tinks is een onderdeel van SWZ.
SWZ ondersteunt mensen met een beperking in alle fasen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te doen in de maatschappij. De vraag van de Client en zijn mogelijkheden zijn hierbij leidend. SWZ is er voor mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) 

Kook Kunst Tinks 
Verlengde noordkade 12 Veghel
0413 782 220 
tinks@kookkunsttinks 
www.tinks.nl   

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl