Alle locaties Laverhof gesloten voor bezoek

HEESWIJK-DINTHER - Op 15 maart is door het kabinet een aantal nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die tot en met 6 april 2020 gaan gelden voor het hele land. Uiteraard geeft Laverhof gehoor aan deze verscherpte corona-maatregelen. Gevolg hiervan is: vanaf 16 maart en in ieder geval tot en met 6 april 2020 houdt Laverhof de deuren van de locaties gesloten.

Alleen in uitzonderlijke situaties is bezoek mogelijk en alleen na toestemming van de teammanager. Ook in het hospice en in geval van een terminale zorgsituatie is bezoek zeer beperkt mogelijk en altijd in overleg met de teammanager. De automatische elektronische toegang van Het Retraitehuis is voor familieleden tot nader bericht niet meer mogelijk.

Hebt u toestemming gekregen om op bezoek te komen?
Meldt u dan altijd eerst bij de receptie. Indien uw bezoek door de afdeling is aangemeld, geeft de receptie door dat u er bent. Help mee door deze bezoekrichtlijnen te volgen!

Andere maatregelen die inmiddels getroffen zijn:

  • Helaas kunnen ook vrijwilligers de locaties niet meer bezoeken.
  • De restaurants zijn gesloten voor bezoek. Gasten van de eetpunten en wijkrestaurants zijn hierover geïnformeerd. Voor hen zijn koelverse maaltijden beschikbaar. Meer informatie is telefonisch beschikbaar via de receptie van de locaties.
  • Alle bijeenkomsten, activiteiten en dagbestedingen gaan tot nader bericht niet door.
  • Geen dienstverlening van kapper, pedicure en andere externe dienstverleners in onze gebouwen.
  • Wilt u weten hoe het met uw naaste gaat? Of een tijdstip voor uw bezoek afspreken? Belt u dan alstublieft alleen naar de receptie van de locaties tussen 14.00 en 16.00 uur.

Laverhof bedankt iedereen voor de medewerking en begrip. We begrijpen heel goed dat deze maatregelen ingrijpend zijn voor uw dierbare én uzelf. Maar weet dat wij met deze herziene bezoekersregeling uw dierbaren proberen te beschermen.

Vragen?
Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351.

Heeft u vragen over de maatregelen bij Laverhof? Stuur dan een e-mail naar info@laverhof.nl of bel naar 073-544 33 00.
Voor de meest recente informatie verwijzen we naar de website www.laverhof.nl.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl