Open dag met leuke kinderactiviteiten

HEESCH - BSO De Rebbels, BSO De Toversteen en Kinderdagverblijf Piekobello van Kinderopvang Humanitas houden een gezamenlijke open dag op zaterdag 16 september. Van 10.30 tot 13.30 uur is het volop feest met als thema 'Circus Piekobello'! Iedereen is welkom, de entree en activiteiten zijn gratis.

Er zijn workshops, pony rijden, koorddansen, blikgooien, ballonnenclown, dj, springkussen en nog veel meer. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden van 0- tot 13 jaar. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, er zijn diverse versnaperingen, broodjes en drinken te verkrijgen tegen een kleine bijdrage. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel Circus Cliniclowns.

Het zomerfeest vindt plaats op het terrein van Piekobello met de ingang aan de Mozartlaan 94-96 in Heesch. Je bent van harte welkom!

Kinderdagverblijf  Piekobello, Buitenschoolse opvang De Toversteen en De Rebbels zijn onderdeel van Kinderopvang Humanitas, een landelijke werkende stichting zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen.

Kinderopvang Humanitas specialiseert zich door een duidelijke visie op kwaliteit en pedagogiek. Het belang van het individuele kind staat in hoog vaandel.

Voor meer informatie, zie www.kinderopvanghumanitas.nl 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl