Japanse Koi bij nieuwe winkel Heesch Koi

HEESCH - Dennis van de Wetering heeft 24 jaar ervaring en heeft van zijn hobby een specialisatie gemaakt. De prachtige koi uit Japan in de nieuwe winkel zijn daar een voorbeeld van. Je kunt bij Heesch Koi terecht voor persoonlijk advies voor vijverbouw, koi producten en natuurlijk prachtige japanse koi. Vooral nu in het groter pand aan de Broekhoek 20 in Heesch.

JAPANSE KOI
Bij ons vindt u de mooiste geïmporteerde Japanse Koi tegen een eerlijke prijs. Ieder jaar reizen we naar Japan om de top fokkers te bezoeken en zijn jaarlijkse aanbod zorgvuldig te selecteren, te beoordelen en aan te bieden voor de consument. We werken nauw samen met lokale kwekers en koi leveranciers, zoals o.a. Yagenji, Dainichi, Marudo, Omosako enz.  Heesch koi’s doel is om uw de beste zorg voor uw koi, gezond koivoer, de juiste vijverbacteriën en apparatuur voor vijver filtratie aan te kunnen bieden voor alle beginnende en ervaren koihobbyisten.

OP ZOEK NAAR EEN KOI SPECIALIST?
Op zoek naar die ene koi die je altijd al had willen hebben? Of heb je problemen met je vijverwater en zie je door de bomen het bos niet meer. Heesch koi is er om je te helpen. Of het nu is met een zoekopdracht in Japan voor de mooiste vissen, of het specifieke middel dat je nodig hebt voor gezonde koi. Na 24 jaar ervaring durven we oprecht te zeggen dat we als specialist onze klanten verder kunnen helpen. En om echt alles over koi te weten komen kan het niet anders dan dat het ook onze nummer 1 hobby is. Ben jij net als ons helemaal gek van japanse koi of liefhebber van een vijver  blijf dan op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gebeurtenissen bij Heesch Koi.

KOI en VISSEN MET EEN EERLIJKE PRIJS
Japanse vissen tegen een eerlijke prijs, dat is het motto. Een HQ (high quality) koi kost nou eenmaal geld, maar vaak is het zeker de investering waard. Maar wat heet te veel betalen? Een mooie vis is immers voor iedereen persoonlijk, en natuurlijk ook hoeveel je er voor uit wilt geven. Wel spelen factoren als de bouw, de kweker, het geslacht en de patronen mee met de prijs van een koi karper. Wij bieden vissen tegen een eerlijke prijs. Hand picked in Japan, onderzocht op aandoeningen en we willen er uiteindelijk achter staan dat een mooie koi ook een mooie koi blijft. Wil je zelf een mooie koi kopen of ben je benieuwd naar het aanbod, neem dan contact met ons op of kom naar onze nieuwe winkel aan de Broekhoek 20 in Heesch.

info@heeschkoi.nl
www.heeschkoi.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl