Fysiotherapie bij heup/knie-artrose terug in de basisverzekering

HEESCH - Wist u dat u sinds 1 januari 2018 recht heeft op 12 extra behandelingen fysiotherapie indien u last heeft van pijnklachten in uw heup of knie en uw arts de diagnose artrose(slijtage) gesteld heeft? Deze therapie wordt 1x per 12 maanden vergoed uit de basisverzekering. Wat kan fysiotherapie voor u betekenen bij deze klachten? De fysiotherapeut helpt bij het vergroten van uw  kracht en conditie d.m.v. oefeningen volgens de RAPIT-methode. Hierdoor bent u in staat uw dagelijkse bezigheden en werk  beter en met minder pijnklachten uit te voeren. De RAPIT-methode is de voorkeursbehandelmethode en kan zowel individueel als d.m.v.  groepstherapie gegeven worden. Fysio Steins | Hoogstraat behandelt volgens de RAPIT-methode en is aangesloten bij FyRaNet, een netwerk met gespecialiseerde reuma en artrose fysiotherapeuten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in TENS en Dry Needling, beide pijnstillende therapieën die de training ondersteunen.

Fysio Steins | Hoogstraat is al 15 jaar de specialist in klachten aan het bewegingsapparaat in Heesch en omgeving. Ons team heet u graag welkom op de Hoogstraat 11 in Heesch. 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kijkt u op www.fysiosteins.nl. Of u​ ​neemt ​contact ​op ​met info@fysiosteins.nl​ of 0412-453608

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl