Danscarrières beginnen al vanaf 4 jaar

HEESCH-NISTELRODE - Bij Balletstudio van der Stappen is het dansseizoen inmiddels alweer volop aan de gang. Met haar sterke team van talentvolle docenten biedt de studio weer diverse lessen aan in allerlei stijlen, waarbij plezier in dans en persoonlijke aandacht voor iedere leerling vooropstaat. Klassiek, modern, hiphop en streetdance voor alle leeftijden en op vele niveaus: voor ieder wat wils! 

Veel van onze leerlingen hebben hun eerste danspasjes al op jonge leeftijd gezet. Kleuters zijn immers dol op muziek en bewegen en zijn zich tijdens de lessen ook nog niet sterk bewust van hun omgeving. Ze beleven hun plezier in muziek middels dans en ontwikkelen dat verder tijdens de danslessen. Dat is prachtig om te zien! Passie voor dans kan dan al geboren worden, zo leert de ervaring! De lessen kleuterdans worden gegeven in Heesch, woensdagmiddag vanaf 14.30 uur en in Nistelrode woensdagmiddag vanaf 16.30 uur, dus kom vooral een keertje kijken! 

Achter de schermen zijn ook de voorbereidingen voor de grote voorstellingsreeks begonnen. In juni 2019 staan alle leerlingen voor uitverkochte zalen op het podium van theater De Lievekamp in Oss. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws, want in de loop van dit seizoen gaan we stukje bij beetje het thema onthullen! 

In de week na de herfstvakantie (22 t/m 26 oktober) staan de deuren van onze studio’s in Heesch en Nistelrode weer wagenwijd open voor familie, vrienden, fans en nieuwsgierigen tijdens onze Open Huis-week. Welkom allemaal! 

Meer informatie is te vinden op www.balletstudiovanderstappen.nl of op onze sociale media kanalen (@balletstudiovanderstappen).

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl