Spirituele beurs, opnieuw een groot succes

NISTELRODE - Na de overweldigende belangstelling in november vorig jaar was er geen twijfel of er een 2e beurs in Nistelrode zou komen. Als je zo duidelijk met elkaar hebt mogen ervaren dat die dag een ingang en een handreiking heeft gebracht voor vele mensen, kun je daar alleen maar opnieuw gehoor aan geven en er voor gaan om er wederom een topdag van te maken.

En een topdag, dat was het afgelopen zondag zeker weer! Buiten raasde er een flinke storm maar binnen was er die herkenbare fijne en warme sfeer waarin vele bezoekers mooie inzichten mochten ontvangen. 1 van onze deelnemers omschreef het heel mooi op haar facebookpagina: “ It’s such a lovely “beurs” because it’s not focused on products or selling... but an experiential one based on the visitors having the chance to explore people’s services, and for networking.”

En ook van een bezoeker mocht ik een prachtig compliment via de mail ontvangen: “Fijn dat jij het mogelijk maakt om zo een medium te ontmoeten/spreken. Ik ken je niet, maar waardeer deze parabeurs enorm. Heel goed georganiseerd en toch huiselijk”

Hier kun je toch alleen maar heel erg blij van worden, een sfeer die we Samen hebben gecreëerd. Niet alleen Centrum MAIA als organiserende partij maar ook Partycentrum ’t Maxend die zorgde voor een kop koffie, drankje of een heerlijke lunch, de vrijwilligers die een luisterend oor waren en een helpende hand boden waar nodig was, de deelnemers die de hele dag mooie inzichten of een heerlijke massage mochten geven en uiteraard jullie als bezoekers die met zoveel warme belangstelling naar Nistelrode kwamen.

Vanuit je hart delen met elkaar, dit voelt zo enorm fijn en is iets waar ik heel erg dankbaar voor ben! En ja natuurlijk gaat er een 3e beurs komen.. 10 november mag je noteren in je agenda. 

Samen de wereld mooier maken… geweldig bedankt voor deze prachtige dag! 

Hartelijke groet,

Maja van Houting 

Op de website van Centrum MAIA vind je een foto-impressie van deze dag: www.centrummaia.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl