RTB heeft een gevarieerd aanbod om in te beweging te komen én te blijven!

HEESCH - Ben jij een hardloper en wil je meer gevarieerd trainen? Samen met anderen en onder begeleiding van een ervaren trainer boek je progressie en haal je meer plezier uit het trainen. Twijfels? Je bent van harte welkom voor een proeftraining op zondag 19 januari. Meld je even aan via app of mail en kom kijken of het iets voor je is. Kun je dan niet maar wil je het toch een keer proberen? Bel of app dan voor een andere dag.

Hardlopen
De groepstrainingen bieden een gevarieerd programma en iedereen kan op eigen tempo mee. Samen uit, samen thuis is het motto! De trainingen zijn op zondagochtend, woensdagochtend en -avond. Kosten: € 19,- per maand.

Strippenkaarttrainingen
Koop je kaart bij Van Tilburg Sport en train mee op woensdagavond.

Startersgroep
Wil jij gaan lopen maar lukt het je niet in je eentje? Sluit je dan aan bij RTB en train vanaf maart op zondagochtend in het Bomenpark in Heesch! Kijk op de website voor meer informatie en aanmelding.

Sportief wandelen
Groepstraining met een gevarieerd programma. Intervaltraining voor het uitbouwen van conditie en werken aan je tempo. Op zondagochtend en woensdagochtend (senioren). Kosten € 19,- per maand.

Groepstrainingen hardlopen / individuele hardloopbegeleiding / loopscholing / groepstrainingen sportief wandelen / runningtherapie / re-integratietrajecten / www.runningtherapiebernheze.nl /

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl