The Travel Club mededeling Corona virus

HEESWIJK-DINTHER - Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM en de rijksoverheid rondom het Corona virus ben ik genoodzaakt om enkel nog telefonisch en per mail mijn klanten te woord te staan.

Mijn kantoor is daarom t/m 6 april gesloten voor afspraken. Ik betreur dit ten zeerste, maar zie voor nu geen andere mogelijkheid. Mijn verzoek is dan ook om zoveel mogelijk per mail contact op te nemen, dat werkt voor mij het snelste, en heb ik direct de juiste informatie zodra ik u terugbel.

Bij alle touroperators en luchtvaartmaatschappijen is de drukte enorm. Ik word verzocht om alleen te bellen voor klanten die korte termijn vertrekken. Reizen die op langere termijn vertrekken (meivakantie en later) zullen in de komende weken bekeken worden.

Ik begrijp dat er veel onduidelijkheid is over de mogelijkheden. De ene touroperator/luchtvaartmaatschappij is wel flexibel met omboeken, de ander weer niet. Iedere boeking moet apart bekeken worden. Ik hoop hierbij op uw begrip voor de reissector, en de mogelijkheden die er geboden worden. Niemand had een crisis van dit formaat kunnen voorspellen of vermoeden.

Ik ga proberen om iedereen die mij appt, mailt of belt, dezelfde dag nog een reactie te geven.

Ook zal mijn collega Nancy waar mogelijk is bijspringen. Zij zal ook vanuit huis werken en samen doen we er alles aan om u op de hoogte te houden.

Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid toe en bedankt voor uw begrip.

Annemarie en Nancy

The Travel Club Annemarie van Erp
De Schans 35
5473 PH, Heeswijk-Dinther

www.thetravelclub.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl