Van Soest & Partners opent corona-advies loket

HEESCH-HEESWIJK-DINTHER - Van Soest & Partners accountants en adviseurs wil ondernemers uit Bernheze die in de problemen komen als gevolg van het Corona-virus helpen door middel van telefonische advies-spreekuren.

Het kabinet heeft zeer recent extra steunmaatregelen bekend gemaakt voor het bedrijfsleven om zodoende de negatieve effecten van het coronavirus zo goed mogelijk te compenseren.

Deze maatregelen komen bovenop de reeds eerder genomen maatregelen. Daarnaast worden deze maatregelen de komende tijd steeds aangepast en/of verder uitgewerkt, een en ander naar gelang de ontwikkelingen rondom dit virus. Voor meer informatie hieromtrent hebben wij een speciale MKB-Nieuwsbrief Corona op onze website geplaatst waarin de financiële steunmaatregelen voor bedrijven zijn samengevat (situatie 18 maart jl.: www.soestacc.com/downloads).

Zodra hier een update van is, zullen wij deze wederom op onze site plaatsen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u hulp nodig hebt bij het aanvragen van een van deze steunmaatregelen. Wij hebben al sinds jaar en dag gratis inloopspreekuren op ons kantoor iedere eerste woensdag van de maand. Gezien de huidige enorme behoefte aan informatie over alle steunmaatregelen, willen wij deze maandelijkse inloopspreekuren nu tijdelijk uitbreiden naar gratis telefonische advies-spreekuren gedurende de hele week voor ondernemers uit de Gemeenten Bernheze en Oss.

Heeft u behoefte hieraan? Graag even van tevoren bellen om hier een tijd voor te reserveren.

Wij hopen op deze manier alle ondernemers uit onze regio te kunnen helpen in deze voor ieder van ons moeilijke en onzekere tijd.

Van Soest & Partners accountants en adviseurs
Heesch en Heeswijk-Dinther
0412–459000

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl