Annelies Aarts - Medi Spa nieuws

VORSTENBOSCH - Allereerst hopen we dat het goed gaat met jouw gezondheid en met die van je naasten. Uit alle narigheid kunnen we ook een les leren, ons bezinnen over waar we mee bezig zijn, hoe het beter kan én een stip aan de horizon zien. 

Toekomstplannen Medi Spa
Onze missie ‘als je goed in je vel zit, dan straal je’ blijft ons uitgangspunt, sterker dan ooit. Wij willen je gemak, geluk en kwaliteit bieden, een ondersteuning om je fijnste leven te leven. Goed voor jezelf zorgen is daar onderdeel van. Persoonlijke aandacht, aanraking en behandelingen die de huid aan het werk zetten of juist problemen oplossen behoren bij de fundamentele behoeften van de mens. Liefst met de kracht van de natuur. 

Hoewel wij geen vitaal beroep zijn, en nu dan ook niet mogen en willen behandelen, betekent dat niet dat onze zorgen voor jou niet door kunnen gaan. We willen je graag helpen met advies en een optimale thuisverzorging, waarvan bewezen is dat dit voor 70% bijdraagt aan huidverbetering, en bovendien levert het je een positieve mindset op. 

We willen nog meer gaan ondernemen met Sociale Impact voor onze gasten en de maatschappij. Goed doen door goed te doen. We gaan een strakkere koers varen in GROEN ONDERNEMEN, maar blijven innovatief als altijd. 

Spaar voor gratis (of korting op) behandelingen
Om jou te helpen naar een betere huid, gemak én voordeel te bieden hebben we een concept in het leven geroepen wat we in een try-out gaan wegzetten, voorlopig tot 31 mei. 

Groot voordeel try-out
‘Koop producten, Spaar behandelingen, Krijg advies en begeleiding’ 

Bij elk product wat je koopt spaar je 5% korting van het bestede bedrag. Deze kortingsvouchers kun je later inleveren voor korting op, of gratis behandeling naar keuze. Dit voordeel geldt voor alle behandelingen die door onze huidspecialisten worden uitgevoerd, en mogen dus ook ingewisseld worden voor ontharen, laser en zelfs Permanente Make Up*

Zo ben je voordeliger uit én heb je de ideale huidverzorging voor thuis* 

*Hiermee vervallen alle voorgaande aanbiedingen
*Abonnementhouders die vragen hebben, beantwoorden en bekijken we persoonlijk 

Geef een cadeaubon aan iemand die het verdient
Het verplegend personeel wordt geroemd om hun goede werk, maar er zijn natuurlijk legio mensen die zich ergens hard voor maken en hier geen waardering voor krijgen. Ken jij iemand die je graag zou willen verrassen met een Cadeaubon om hem of haar een hart onder de riem te steken?

Bij aankoop van een Cadeaubon voor een gezicht- of lichaamsbehandeling ontvang je er een tweede gratis bij! Dit betekent dus dat je slechts een behandeling voor jezelf koopt en er een persoon die het in jouw ogen verdient blij mee kunt maken.* 

*Deze aanbieding is geldig tot 31 mei 

Medi Spa gaat mogelijk verder op een andere locatie
Mocht je in de wandelgangen horen dat Annelies Medi Spa te koop staat, dan geldt dat slechts voor het onroerend goed. Want wees gerust, we gaan NIET STOPPEN. 

Bij verkoop gaan we wel verhuizen naar een andere locatie in een van de naburige dorpen, die voor jou goed of zelfs beter bereikbaar zal zijn. Omdat ons huis te groot én ons bedrijf te klein wordt, gaan we het in drieën opsplitsen. Annelies Medi Spa naar een A locatie, Éminence Organics naar het industrieterrein en voor ons privé gaan we een knus plekje zoeken. Alles wat in drieën komt is goed, toch? 

Annelies Medi Spa wordt dan meteen aangepast aan onze huidige behoeften en wensen, om jou, de consument te kunnen blijven verrassen. Natuurlijk met dezelfde service, of zelfs nog beter!

Dank je wel
Tenslotte willen we jou hartelijk danken voor je support, aankopen en vertrouwen in ons bedrijf. We hopen je, voorlopig online of telefonisch, maar later zeker weer live de hand te mogen schudden en een geweldige behandeling te mogen geven. 

Heel erg veel gezondheid, kracht en saamhorigheid gewenst. Samen staan we sterk!

Neem voor meer informatie rustig contact op 0413-343674

Bekijk al onze behandelingen

Hartelijke groet

Annelies Aarts - Medi Spa
Hondstraat 10
5476 KT Vorstenbosch

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl