Vrolijk Pasen...het is voorjaar!

NISTELRODE - Ondanks de bizarre en onzekere tijd waarin we ons bevinden, genieten we waar mogelijk ook van heerlijke zonnestralen en is de temperatuur af en toe al behoorlijk aangenaam. Bovendien staan de eerste krokussen en narcissen door het zachte weer al volop in bloei. Dat betekent dat ook Pasen in aantocht is! En bij Pasen hoort natuurlijk lekker vers gebakken brood voor het paasontbijt of een paasbrunch, juist nu iedereen de Paasdagen thuis zal doorbrengen. Of een heerlijke paasverwennerij voor de medewerkers of relaties, juist nu zal een attentie met open armen ontvangen worden. 

Ook dit jaar hebben we weer een mooie selectie van heerlijke traktaties. Kiest u voor een chocolade paashaas, advocaat snitte of misschien wel voor lentebrood gevuld met Griekse yoghurt, vruchten en chocolade? Stuk voor stuk ambachtelijk bereid zoals u dat altijd van Van Mook, De Echte Bakker gewend bent. Welke keuze u ook maakt, dat wordt smullen met Pasen! 

Mocht u andere wensen hebben, neem gerust contact met Van Mook, De Echte Bakker. Wij wensen je alvast een Vrolijk Pasen! 

Met vriendelijke groet,
Michel en Karin

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl