Veilig en vertrouwd winkelen doe je bij Jumbo Wiegmans

HEESCH – In deze nare tijden moeten er vanzelfsprekend nog wel boodschappen worden gedaan, hoe lastig dit met alle beperkende maatregelen ook kan zijn. Bij Jumbo Wiegmans kun je in ieder geval veilig winkelen want de mooie winkel aan de Schoonstraat is wat dat betreft ‘coronaproof’! 

“We leven natuurlijk alle maatregelen vanuit het RIVM na en bij ons staat vanzelfsprekend de zorg voor de klanten en de medewerkers voorop. Zo hebben we een gastheer die bij de ingang staat, hij controleert hoeveel klanten er in de winkel zijn. Verder hebben we helaas nu een aantal kassa’s moeten sluiten, in verband met die anderhalve meter afstand regel, maar ook daar hebben we een medewerker staan die de klanten uitlegt waarom het noodzakelijk is om voorlopig zo te werk te gaan”, zegt Anke Wiegmans, om te vervolgen: “Ook hebben we op de vloer bij de kassa’s strepen aangebracht zodat mensen echt een eindje uit elkaar kunnen blijven tijdens het betalen en is er een veiligheidsscherm aangebracht bij iedere kassa.” 

Ook reinigen de medewerkers van Jumbo Wiegmans na iedere gebruik de pinterminals bij elke kassa en natuurlijk worden ook de zelfscanapparaten niet vergeten. Vanzelfsprekend worden ook de karren en de deurtjes van de koelingen, die veel mensen vastpakken, steeds gereinigd. Anke: “De verse broodjes zijn alvast ingepakt en onze vulploegen, die net als elke medewerker nu speciale hesjes dragen, beginnen ook wat later zodat zij minder met bezoekers in aanraking komen. Wat we niet hebben ingesteld, zoals sommige supermarkten dat wel hebben gedaan, is het zogenaamde ‘ouderenuurtje’. Bij ons is iedere klant op welk tijdstip dan ook welkom en juist nu willen we de mensen die in de zorg werken ook de mogelijkheid bieden om extra vroeg onze winkel te bezoeken.”

Als inzetje
Wil je weten wanneer het bij Jumbo Wiegmans wat drukker of juist lekker rustig is? Kijk dan op de Facebookpagina van Jumbo Wiegmans!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl