Actie Ben Loyaal Koop Lokaal aanstaande zaterdagmiddag in Heesch

BERNHEZE - Om lokaal kopen te stimuleren werd begin mei in heel Bernheze de actie Ben Loyaal Koop Lokaal opgestart. In alle Bernhezer kernen zijn bij de meeste supermarkten cadeaubonnen te koop die bij lokale winkeliers en ondernemers in Bernheze dit jaar ook weer in te leveren zijn. Elke week krijgt er een speciale branche de nodige aandacht en hebben de kopers van de cadeaubonnen in die week een grote kans prijzen te winnen die de ondernemers die aan de actie verbonden zijn, ter beschikking stellen.

Afgelopen zaterdagochtend was er een speciaal verkooppunt in het centrum van Heesch ingericht op het plein van de fontein en waren er optredens van Mick van Haaren van The Velvet Roses en trad Pinckie de Clown op voor de kinderen.

Vaderdagbonnen
Het initiatief om nog meer cadeaubonnen te verkopen wordt zaterdagmiddag vanaf 13.00 tot 16.00 uur herhaald waarbij de inwoners de mogelijkheid hebben speciale Vaderdagcadeaubonnen te kopen die voorzien zijn van een presentje voor de vaders en zijn er voor kinderen ijsjes en ballonnen beschikbaar en uiteraard weer met optredens van Mick van Haaren en Pinckie de Clown

De organisatie van de actie Ben Loyaal Koop Lokaal roept alle inwoners van Bernheze op om cadeaubonnen te kopen en speciaal voor Heesch: Kom zaterdagmiddag naar ’t Dorp, koop cadeaubonnen, win prijzen in de loterij en neem je kinderen mee voor een leuke middag.

Overige verkoopplaatsen: Jumbo Nistelrode, Jumbo Heesch, Jumbo Heeswijk-Dinther, Coop Heeswijk-Dinther en de Dagwinkels in Vorstenbosch en Loosbroek. Zie ook: www.benloyaalkooplokaal.nl.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl