Vier de zomer met BBQenzo!

NISTELRODE - Yay! Vanaf 1 juli is het samenkomen van grote groepen weer toegestaan. Dan komt het toch nog goed met de bouwvakborrel, vrijgezellenparty of het familiefeestje. Plan nu alvast een gezellige barbecue met vrienden, familie of collega's. Prik een datum en zij regelen de rest!

Ze verzorgen naar wens de complete barbecue. De pakketten worden aangevuld met verse salades, knapperig stokbrood en smeuïge sauzen. Bovendien leveren ze het servies en de barbecue. Compleet is dus ook écht compleet. U heeft er dus geen omkijken naar want zij doen zelfs de afwas! We hebben verschillende soorten barbecue pakketten, de keuze is aan jou. Ga je voor vlees, vis of een combinatie? Vegetarisch of veganistisch kan ook.

Onze gemiddelde review score is vanaf mei 2015 een 9 en in 2020 maar liefst een 9,3 (!) en daar zijn wij erg trots op! Elke dag doen wij ons uiterste best om de beste kwaliteit en service te leveren. Dan is het mooi om te zien dat onze inzet niet voor niets is. Onze kwaliteitsproducten, snelle levering en service springt er bovenuit. 96% van onze klanten beveelt ons aan. Fijn om te horen! Bedankt allemaal voor het schrijven van een review, daar worden we erg blij van!

Genieten begint bij BBQenzo.nl

✔ Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd
✔ Compleet is ook echt compleet
✔ Wij regelen alles, zelfs de afwas!
✔ Vóór 12.00 uur besteld, morgen in huis

Makkelijk bestellen...klik hier

BBQenzo.nl
De Wan 1a 
5388 HJ Nistelrode

 
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl