Eerste lustrum Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart locatie Nistelrode

NISTELRODE - Nadat vorig jaar oktober het 80-jarig bestaan van Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart locatie Vorstenbosch gevierd is, staat er nu alweer een feestelijke gebeurtenis voor de deur want Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart locatie Nistelrode viert binnenkort haar 5-jarig bestaan.

Met het verdwijnen van de naam Slagerij Jos Van Kessel bleef er toch een ambachtelijke slager in Nistelrode met de komst van Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart. Met zijn team aan ervaren werknemers, is Bram van den Tillart in Nistelrode het gezicht van de winkel. Hij en zijn team staan zes dagen per week voor de klanten paraat. Zijn broer Dirk en schoonzus Sandra runnen de vestiging in Vorstenbosch en zo staan inmiddels drie generaties garant voor ouderwets lekker kwaliteitsvlees!

Origineel recept
Hoewel er vanzelfsprekend met de tijd meegegaan is, wordt het traditionele gekoesterd. “Vers ambachtelijk bereid vlees en producten zijn onze kernwoorden. We zijn onderscheidend omdat we alles volgens origineel recept zelf maken en verwerken. Van vleeswaren, gourmet en barbecuevlees tot kant-en-klare maaltijden en meer”, zeggen Bram, Dirk en Sandra.

Versdriehoek
De Tramstraat, waar de ambachtelijk slager zijn winkel heeft, is een zijstraatje van Laar, waar Bram met zijn collega’s - Van Mook, de Echte Bakker en Ceelen Groente- en fruitspecialist - de Versdriehoek vormen. Met een verwijzing naar een dorps karakter en gespecialiseerde ambachten.

Het eerste lustrum zal gevierd worden met leuke aanbiedingen die connectie hebben met het cijfer vijf. 

Voor meer informatie neem eens een kijkje op www.slagerijvdtillart.nl.

Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart 
Tramstraat 17
5388 GE Nistelrode
0412-611282
www.slagerijvdtillart.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl