Bij Tekenburo Verkuylen is geen tekentafel te bekennen

NISTELRODE - Edwin Verkuylen rondde in 1994 de opleiding tot bouwkundig ingenieur af. Daarna werkte hij een jaar bij een architectenbureau in Den Bosch en in de avonduren bij het agrarisch adviesbureau van zijn zus in Reek. Na dat jaar startte hij zijn eigen bouwbureau. Op 5 juli van dit jaar bestaat zijn bureau 25 jaar. Er was een weekend weg gepland met de vier medewerkers, en er zou een open dag gehouden worden. Door corona konden die plannen helaas niet doorgaan. Maar die 25 jaar blijven als feestelijk gegeven gewoon overeind. Want Tekenburo Verkuylen is erin geslaagd groot te worden door klein te blijven. Met zowel kleinschalige als grote, bijzondere projecten heeft Verkuylen zijn sporen wel verdiend: een jubileum om trots op te zijn! 

Tweeledig
Sinds drie jaar is het bureau gevestigd in de Tramstraat in Nistelrode, voorheen huisartsenpost. Het bureau is tweeledig: de ene poot omvat het Bouwkundig Adviesbureau, met vooral een breed regionaal werkgebied. De tweede poot is Janssen-Verkuylen Architecten Ingenieurs, in samenwerking met compagnon Maarten Janssen. Samen ontwerpen zij door het hele land grote projecten voor zowel particulieren als ontwikkelaars. 

Van A tot Z
Het bureau regelt het ontwerp en voorbereiding van de bouw van A tot Z. Als eerste luistert Verkuylen aandachtig naar de wensen en eisen van de klant. Wat vindt die belangrijk? Dan volgen de welstandsaanvraag, het voorlopige en definitieve ontwerp en de bouwaanvraag. Daarna wordt het plan voorgelegd aan de diverse adviesbureaus als constructeur, geluidstechnisch adviseur en andere partijen. Er wordt gekeken naar vergunningen en eventuele bodemonderzoeken. Hierna worden de tekeningen besteksklaar gemaakt met maatvoeringen, constructie- en installatiegegevens en alle verdere details. Indien nodig wordt de aanvraag uitgebreid met een Energie Prestatie Normering, bouwbesluitgegevens en werktekeningen. Zodra jij akkoord geeft over het ontwerp hoef je alleen nog maar achterover te leunen. De expertise, kennis en knowhow van Verkuylen doen de rest. Oók waar het gaat om ingewikkelde regelgeving rondom daglicht, ventilatie, energie, stikstof en gas. Bij Verkuylen kun je rekenen op een betrouwbaar advies dat staat als een huis. Letterlijk. Wel zo prettig!

Tekenburo Verkuylen
Tramstraat 13
5388 GE Nistelrode
0412-850250
06-54760019
info@verkuylen.nl
www.verkuylen.nl 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl