Zomermagazine Heerkens Vers

NISTELRODE - De flexibiliteit van alle horeca ondernemers is de laatste maanden flink op de proef gesteld. Wekenlang moesten de deuren gesloten blijven. Moeilijke tijden met minder of misschien wel helemaal geen omzet. Sommige restaurants hebben besloten om afhaal- en bezorgmaaltijden aan te bieden, anderen hielden de deuren nog even dicht. Kortom, er zijn zware tijden aangebroken voor de horeca.
 
1 juni, de dag dat de restaurants en terrassen weer open mochten, onder voorwaarden weliswaar. Dat was passen en meten, bekijken wat de regels nu daadwerkelijk zijn, overleggen met gemeenten, medewerkers instructies geven, nadenken over een nieuwe inrichting en indeling en misschien wel een aangepaste menukaart. Chapeau voor alle ondernemers in de horeca, want wat is er hard gewerkt!

Laten we vooral positief blijven, het begin is er weer. We hopen dat het een mooie zomer gaat worden en dat veel mensen in ons eigen land genieten van de vakantie en een lekker hapje eten of drinken buiten de deur. Dan kunnen we met z’n allen weer doen wat we ook zo leuk vinden aan de horeca. Gasten ontvangen, heerlijk eten bereiden en genieten van de gezelligheid. Wij hopen met ons nieuwe magazine iedereen weer te inspireren en te informeren. Dat het een mooie zomer mag worden, we hebben er weer zin in!

Magazine...klik hier
 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl