Kleuterdans bij Dansstudio van der Stappen: dans jij ook mee?

HEESCH-NISTELRODE - De eerste danspasjes, het ontdekken van ritmes en ongeremde bewegingsvrijheid: Dansles biedt de perfecte ontdekkingsomgeving voor kleuters! 

Onze nieuwe, doch ervaren docente in Nistelrode is terug van weggeweest: Yvonne Cornelis heeft jaren in Nistelrode lesgegeven. Sinds de aanvang van dit dansseizoen is zij terug in de studio in Nistelrode voor de lessen Kleuterdans en klassiek ballet op woensdagmiddag. Yvonne: “Ik vind het fantastisch om terug te zijn op de plek waar het ooit allemaal begon!” In haar lessen besteed ze veel aandacht aan techniek, fantasie en persoonlijke ontwikkeling, maar natuurlijk staat dansplezier voorop. De lessen kleuterdans worden gegeven in Heesch (woensdagmiddag vanaf 14.30 uur) en Nistelrode (woensdagmiddag vanaf 15.45 uur). Onze danseresjes in Nistelrode zoeken nog nieuwe groepsgenootjes, dus kom vooral een keertje kijken! 

Meer informatie en ons volledige rooster is te vinden op www.dansstudiovanderstappen.nl. Volg ons ook op social media (@dansstudiovanderstappen) voor de laatste nieuwtjes!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl